Jollein!

Jollein!

De leukste knuffels, badcapes, slabbetjes en slaapzakken vind je bij ons merk Jollein! 

Mooie en betaalbare items voor je baby. Sinds 1973 met familieliefde gemaakt.  De basics en de verschillende thema’s kun je eenvoudig met elkaar combineren. Elk seizoen weer nieuwe items en printjes.

Nieuwe thema’s Jollein

Dit seizoen is er het nieuwe Deepsea-thema, waar schattige oceaanvriendjes - zeehonden, walvissen, zeepaardjes en schildpadden - voor een sprankeling zorgen in prachtige, rijke tinten groen, blauw en nougat.

Naast het deepsea thema is Jollein een samenwerking aangegaan met Nijntje. We hebben in deze serie fijne slaapzakken, slabbetjes en badcapes.

Slaapzakjes

Een slaapzak geeft jouw kleintje een geborgen gevoel en het beperkt de bewegingsvrijheid. Je vind altijd de perfecte slaapzak voor in de winter, de zomer of de seizoenen ertussen. De slaapzakken zijn allemaal voorzien van een trendy kleur of printje.

Badcapes

Verzorg jouw kleintje fijn met de zachtste badcapes van Jollein. Een badcape is handig om te gebruiken na het badderen of om mee te nemen naar het babyzwemmen. We hebben twee maten 75x75 of 100x100.

Muziekhangers

Met een muziekhanger valt jouw baby gemakkelijk in slaap. Het vertrouwde muziekje werkt rustgevend en klinkt vertrouwd. De muziekhangers van Jollein staan ook erg leuk in de babykamer of aan de box.

Speendoekjes

Met een speendoekje kun je de fopspeen altijd gemakkelijk terugvinden, wel zo fijn. We hebben een breed assortiment aan speendoekjes in trendy kleuren en vormen.

Deze pagina delen: