Name-it babycollectie met goed verhaal!

Name-it babycollectie met goed verhaal!

We hebben een speciaal babyprogramma binnen gekregen. Heel schattig en bij het ontwerp zijn er milieuvriendelijkere keuzes gemaakt. Fijn om te zien dat daar over nagedacht wordt bij de merken die we voeren.

 • Maataanpassing dat stijlen voor langere tijd gedragen kunnen worden.
  Extra lange boorden aan mouwen en benen die je eerst kunt omvouwen en bij de rompers een extra rij druk knopen dat je het lijfje kunt verlengen.
 • Minimaliseren van snijafval
  Het minimaliseren van snijverspilling en proberen dichter bij het nulafvalpatroon te komen. Details die bij deze stijlen worden gebruikt, zoals het kleine driehoekje in de o-hals en de knoopsluiting in de broek, worden gebruikt van kleine stukjes stof, die anders stofafval zouden worden.
 • Beter te recyclen
  Deze stijlen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen – dankzij monomaterialiteit zijn ze achteraf gemakkelijk te recyclen.
 • Printtechniek met minder impact op het milieu
  Voor dit baby programma is gekozen voor een printtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van kleurstoffen die minder impact hebben op het milieu.
 • Natuurlijke aardpigmentprint
  Dit zijn alle minerale stoffen die in de natuur voorkomen. Deze minerale stoffen worden later vermalen of verbrand, waardoor ze veel tonen kunnen verkrijgen. Deze techniek heeft een minimale impact op het milieu. Omdat de procestijd bij deze techniek korter is dan bij conventionele verftechnieken, helpt dit om water- en energieverbruik te besparen.

Deze pagina delen: